Trenerutvikling

Med trenerutvikling skal vi tilrettelegge for gode utviklingsmuligheter for våre trenere, og jobbe for å øke trenerkompetansen i Eiger FK. 

Med økt trenerkompetanse skapes det bedre forutsetninger for god spillerutvikling, ved å bedre forutsetningene for god ferdighetsutvikling blant klubbens spillere.

Eiger FK skal jobbe for å øke trenerkompetansen gjennom å:

  • Tilby trenerkurs i NFF-regi
  • Arrangere interne trenerforum
  • Tilby interne og eksterne trenersamlinger
  • Treneroppfølging

Trenerkurs

Utvikling av trenerens kompetanse er en nøkkel for videreutvikling av Eiger FK og klubbens spillere. Derfor ønsker Eiger FK å årlig tilby klubbens trenere mulighet for å øke sin trenerkompetanse gjennom deltakelse på trenerkurs i NFF-regi.  

Oversikt over kurs i NFF-regi finnes her.


Trenerforum

Eiger FK skal arrangere jevnlige trenerforum i egen klubb, med mål om å fremme viktigheten og forståelsen av kvalitet på trenersiden og i treningsarbeidet. 

Forumet skal være en utviklingsarena for klubbens trenere gjennom faglig påfyll gjennom foredrag, diskusjoner og sosiale samlinger. Trenerforumet skal også være en arena hvor vi skal kunne dele egne erfaringer og motivere hverandre, og skape en god trenerkultur i klubben.


Trenersamlinger

Eiger FK skal legge til rette for, og gi trenerne mulighet for å øke sin kompetanse gjennom deltakelse på eksterne trenersamlinger. 

Eiger FK skal også legge til rette for at trenere skal kunne delta på trenersamlinger i regi Rogaland fotballkrets eller andre aktører, samtidig som vi skal kunne tilby samlinger med eksterne aktører i Hålå.

 

Treneroppfølging

Som trenerkoordinator i Eiger FK, vil Frank Mellemstrand Mong - i nært samarbeid med trener- og spillerutviklerne være tilgjengelig for klubbens trenere i treningshverdagen. Trenerkoordinator vil fungere som en aktiv samtalepartner ved behov, og hjelpe trenerne med råd og veiledning av både sportslig og utviklingsmessig karakter.


Treningsøkta.no – et planleggingsverktøy i samarbeid med NFF

Gjennom NFF har alle trenerne i Eiger FK fått tilgang til en nettbasert treningsplattform, hvor en kan gå inn å finne gode treningsøvelser som kan benyttes i egen treningshverdag. Her finnes alt fra enkelt øvelser til hele ferdiglagde treningsøkter, hvor alt er koblet opp mot NFFs egne utviklingsplaner for barne- og ungdomsfotball.

Treningsøkta.no finner du her.


Dersom du ikke har fått tilgang til treningsøkta.no eller har andre spørsmål, kan trenerkoordinator Frank Mellemstrand Mong kontaktes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn