"Team Hunnestad" fortsetter!

Eiger fikk i går signaturen til fire av de fem som har ledet Eigers a-lag i 2021 også for kommende sesong. Bortsett fra Roger Erlandsen så er altså teamet rundt klubbens flaggskip intakt foran det man håper skal bli en normal og hel sesong i 4.divisjon avdeling 1. Rollefordelingen blir også den samme med Stian Hunnestad som hovedtrener, Jostein Salvesen som spillende assistenttrener, Espen Furuløkken som assistenttrener og Øyvind Svanes som oppmann.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe og klubbens øvrige sportslige ledelse er svært godt fornøyd med at disse viktige brikkene rundt a-laget nå er på plass og viser til at det å fornye med kvartetten har vært både plan a, b og c. "Miljøet i og rundt a-laget er svært godt og sportslig sett gjorde Eiger en svært god figur i år. De rutinerte og erfarne spillerne har tatt det ansvaret man håpet de ville ta og blant de yngre spillerne er det flere som har tatt store steg på tross av en spesiell sesong som bare ble halv grunnet Corona", fortsetter Slettebøe. Han er glad for at kontinuiteten ivaretas og ser virkelig frem til en spennende sesong med lokaloppgjør mot Sokndal som en potensiell godbit i tillegg til møte med flere velkjente motstandere.

4.divisjon avd.1 i 2022:
Forus og Gausel