Før kampen Nærbø - Eiger

Da var det igjen dags for kamp, ganske nøyaktig en uke siden seieren mot Vaulen hjemme i Hålå. Selv om det ble 3 poeng i den kampen, var det mye som skurret, og forhåpentligvis er det en sulten gjeng som reiser bort til Nærbø på kamp i kveld. Hunnestad har nok snakket en god del den siste uka om at man i alle kamper må yte maks for å få poeng, selv om motstanderen på papiret kan være mindre gode. En ting er iallfall sikkert, og det er at Nærbø vil gjøre alt de kan for å stikke kjepper i hjulene til Eiger, og da må tenningsnivået være på topp.

Nærbø kan skilte med et av de flotteste idrettsanleggene i hele Rogaland, og gjør det veldig veldig bra på håndballbanen for øyeblikket. Fotball laget derimot har slitt i år, og ligger nest sist på tabellen med en seier, en uavgjort og åtte tap. De siste to kampene har allikevel vært jevne, der Nærbø til slutt har gått på tap. Men med Martin Skeie på topp kan mye skje. Lars Gaute Bø trener laget fra Jæren, og han tok over trener ansvaret etter at Simon Sæternes Stapnes gikk til erkerival Varhaug.

Eiger har nå fått en uke på seg til å få spillere friske, og vi satser på at vår alles Pokey kan levere ett par mål til i kveld. Spissen var dessverre småsyk sist kamp, noe som tydelig preget ham ute på banen. Sammen på topp med Øyvind Garpestad utgjør de gjerne den beste spissduoen i hele divisjonen. Hunnestad får også tilbake en av årets store spillere så langt i Mathias Perttamo. Med sin rutine og meget gode avslutnings egenskaper har han tilført Eiger laget det lille ekstra. Hele laget er iallfall garantert sultne på poeng, og gjerne de klarer å finne tilbake til spillet de viste sist bortekamp mot Sola 2 som var nesten årsbeste rent spillemessig.

Håper flere vil ta den korte turen til Nærbø i kveld, og gi støtte til guttene våre. Kampstart er klokken 19.00. Vel møtt og lykke til!

Skrevet av Stian Vigrestad