Revansjesugent Eiger klar for kamp

«Ny kamp kan ikke komme fort nok» sies det ofte etter et skikkelig stygt nederlag. Det tipper jeg også var noe av det første trener Hunnestad tenkte på da han satte seg i bussen etter kampen borte mot Sandnes 2 mandag. Heldigvis for han og alle andre rundt laget er det kamp igjen allerede i kveld, bare noen få dager etter sist kamp. Det blir en sjanse for spillerne til å vise seg fra en helt annen side, og få tatt en skikkelig revansje både for seg selv og laget. Selv om opprykket sannsynligvis røk etter tapet sist, skal flere kamper spilles og alt kan skje. Det er fortsatt mange poeng igjen å spille om, og da må guttene starte med å beseire Vardeneset i Hålå. De var på forhånd tippet som avdelingsvinner, og henger fortsatt med i toppen. Dermed blir dette er ny knalltøff test for våre beste.
Vardeneset rykket ned fra 3 divisjon i 2019, og har et veldig rutinert og fysisk mannskap. De har også trolig divisjonens beste spiss i Morten Eriksen. Den tidligere Sandnes Ulf angriperen har trappet ned fotballsatsingen, men bøtter enda inn mål i Vardeneset. Den notoriske måljegeren er mest kjent for sin enorme hurtighet, og gode avslutter egenskaper. Laget trenes av en gammel kjenning fra Vidar og Viking, nemlig Geir Detlev Lunde.
Da er bordet dekket, og håper at alle er klare til å gi jernet både på banen og på tribunen i kveld. Vi kan melde om åpen kiosk, god stemning og forhåpentligvis bra fotball. I tillegg kommer aftenbladet med en delegasjon til kampen, og de skal sende den live på sine nettsider.

Vi ønsker alle sammen velkommen til ny hjemmekamp, med kampstart 19.00

Stian Vigrestad