Eiger med solid seier

Første hjemmekamp i serien på halvannet år stod på programmet da Varhaug tok turen fra Jæren fredag kveld. Begge lag stod med full pott etter to kamper, og det var ventet en tøff og jevn batalje under flomlys i Hålå.

Kampen startet veldig jevnt og med lite finspill. Men også i denne kampen slet Eiger med å komme i gang fra start, og tøffe jærbuer med trøkk og tenning i duellene fikk etterhvert mer og mer kontroll på kampen. Derfor var det nok veldig godt for Eiger at de i det 26 minutt gikk opp i føringen ved målsniken Øyvind Garpestad, etter flott forarbeid av Elion Shatri og Bjørn Sæternes Stapnes.  Kampbildet forble uendret og det var slett ikke ufortjent at Varhaug utlignet drøye 10 minutter senere. Men Eiger ville det annerledes, og Mathias Perttamo fikk sette ballen i åpent mål rett før pause etter en strøken pasning av Elion Shatri. Lagene gikk til pause med 2-1 til de røde og blå.

Etter en liten hvil og trolig noen kloke ord fra trener Hunnestad, tok Eiger kommandoen fra start i den andre omgangen. Et par nydelige diagonal pasninger fra kaptein Jan Terje Søyland til Elion Shatri skapte problemer for bortelaget, som på sin side slet med å tilrive seg ballen. Etter vedvarende trykk, kom Mathias Perttamo igjennom, og med en lang tå klarte han såvidt å ta ballen før han ble meid ned av keeper og dermed straffe til Eiger. Elion Shatri satte ballen kontant i nota og dermed 3-1. Bare 4 minutter senere, og ut av ingenting fikk Varhaug nytt håp, da kaptein Narve Bø moste ballen i vinkelen fra nærmere 30 meter og det var på ny spenning i kampen. Den spenningen varte i nøyaktig ti minutter, da innbytter Sverre Larshus Larsen kom inn bak forsvaret alene med keeper. Med en utsøkt lobb i fin bue over keeper økte han ledelsen for Eiger til 4-2. Hjemmelaget fortsatte å trykke på mot slutten, og holdt solid defensiv organisering ut kampen. Dermed ble sluttresultatet 4-2 til Eiger, som foreløpig gir tabelltopp for våre gutter.

Dagens Eigerspiller ble Mathias Perttamo.

I neste kamp venter trolig en knokkelkamp mot et rutinert Rosseland lag med mange «gamle» storheter på laget. Den kampen spilles om en liten uke, altså torsdag 16. september kl 20.00 på Rosselandsbanen. Da er det bare en ting å gjøre fra vårt fantastiske publikum, og det er å ta svippturen bort til Jæren, for å heie våre gutter frem til forhåpentligvis en ny 3 poenger.

Programbladet som har vært med oss siden 1978, har i år endret konsept. For første gang forsøker vi oss på et digitalt programblad. Tilskuere får en QR kode ved inngangen og får dermed tilgang på mobil (nettbrett eller pc for de som heller foretrekker det) Vi kommer til å legge programbladene her på nettsiden etter hvert. Dagens programblad er ikke så veldig omfangsrikt, men vi håper å få lagt inn stadig mer i disse bladene etter hvert som vi blir "varmere i trøya". Design oppsett og produksjon av bladet er det Henlo Media som står for. Dagens programblad finner du her.

Kampfakta:

Menn 4 divisjon avdeling 1
10.09.21 kl.19.00

Eiger - Varhaug 4-2 (2-1)

Målene: 1-0 (26) Øyvind Garpestad, 1-1 (31), 2-1 (37) Mathias Kvåle Perttamo, 3-1 (51) Elion Shatri (straffe), 3-2 (54), 4-2 (66) Sverre Larshus Larsen.

Dommer: Georg Bårdsen, Vedavåg - full kontroll

Gule kort: Kenneth Grande, Stefan Ghilom, et gult kort til Varhaug

Tilskuere: 300

Eigers lag:
Denis Nadarevic, Håvard Leidland, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Stefan Ghilom, Bjørn Sæternes Stapnes, Jostein Kvernes Salvesen, Kenneth Grande, Elion Shatri, Mathias Kvåle Perttamo, Øyvind Garpestad

Benyttede innbyttere:
Sverre Larshus Larsen, Alexander Svanes, Kristian Garpestad

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn