Ny seier til damelaget

Helleland startet kampen best i lokaloppgjøret i Hålå torsdag og ledet 2-0 allerede etter 10 minutters spill.
Eiger fikk etter hvert samlet seg og reduserte til 1-2 ved Karoline Mong, men bortelaget var best i 1. omgang,og kunne fortjent gå til pause med 3-1 ledelse.

En god pep talk i pausen gjorde susen for Eiger damene som fremsto som ett mye bedre lag i 2. omgang.
Hjemmelaget hadde god kontroll bakover og produserte den ene sjansen etter den andre med mye bra spill
og fint oppbygde angrep.
2 mål ved Silje Iren Kristensen Brobakken,der det ene var en frisparksperle så å si limt i høyre vinkel skapte balanse
i målprotokollen,før Hege Eriksen virkelig viste seg frem med 2 utsøkte scoringer og dermed fullførte snuopperasjonen.
Helleland reduserte en gang før slutt ,men fortjent nok vant Eiger 5-4 i en ganske så underholdende og spennende kamp.

Stor innsats av samtlige Eiger spillere.med ett pluss til keeper Wenche Helseth Nilsen som etter 16-17 års fravær fra fotballen også i denne kampen står godt og leverer en del meget gode redninger.

Dommer: Kenneth Pedersen - klarte seg greit. Noe ukonsentrert da han ble oppringt hjemmefra midt i et Eigerangrep med beskjed om å kjøpe med hjem melk.