Første seier

Damelaget tok årets første seier da Kåsen 2 (!) ble beseiret i Hålå torsdag. Stllingen ved slutt ble 4-1 etter 2-0 ved pause.

Eiger var klart best i 1. omgang, og hadde flere gode målsjanser.
1-0 etter 20 minutter ved Herolinda Shatri som liggende vant en duell og satte ballen i mål.
2-0 kom like etterpå ved Julie Kvåle Perttamo som scoret fra noe spiss vinkel.

Kåsen reduserte etter 3 minutter ut i 2.omgang,og spillet bølget litt begge veier,der
Eiger produserte de fleste og farligste målsjansene.
3-1 kom 14 minutter ut i 2. omg ved Silje Iren Brobakken Kristensen etter ett godt skudd fra langt hold.
4-1 like etter da Julie kom alene med keeper og behersket satte ballen i høyre hjørne,og ble dermed
tomålsscorer.

En del harde dueller mot slutten av kampen medførte at 3 Kåsen spillere måtte ut med skader.
Dommer:Kenneth Pedersen - som vanlig full kontroll.