Damelaget avsluttet med seier

Eigers damer vant tirsdag sesongens siste kamp, mot Voll, 5-3. Etter 1.omgang ledet Eiger 2-1. Det ble litt "panikk i leiren" da Voll utliknet til 2-2, men Eigerdamene hentet seg inn igjen:-) De røde og blå stod for mye bra spill og masse sjanser fremover, men det skal sies at det hadde også Voll. Til tider var det litt kaos bak i Eigerforsvaret, men totalt sett vant Eiger kampen velfortjent!

Eigers mål ble besørget av: Lisbeth Aarthun (2) Karoline Pedersen, Hege Eriksen og Julie Perttamo..

BB: Linda Falch Svindland som endelig var tilbake igjen etter skade.

(bildet - arkivfoto)