Kjekke tider på damelaget

Dame-Helleland mai 2013-6
Eigers damelag vant dagens kamp mot Voll med 1-0. Målet sørget Karoline Mong for da hun headet et frispark fra Siri Myklebust i mål. De to forrige kampene til damene - mot hhv Helleland (hvor bildene er hentet fra) og Hidra endte 1-1 og 0-0. Det betyr at damelaget har begynt å få litt sving på sakene etter en noe mer trøblete sesonginnledning. Men fortsatt er det sosiale det viktigste på årets damelag - det skal være kjekt! Men det er rart med det - når dommeren blåser i fløyta våkner "gamle vinnerskaller" til live...
Dame-Helleland mai 2013-5
Dame-Helleland mai 2013-4