Eiger trio til Klepp akademiet

Da har tre av jentene fra den gode 04/05 årgangen til Eiger signert for Klepp Akademiet på en 2 års kontrakt.

De har over en periode trent med klepp Akademiet der de har vist seg så bra fram at dette har resultert i signering.

Dette er jenter som har godt gradene i Eiger og benyttet seg av de gode tilbudene Eiger har hatt for de som ønsker å trene mer. Her kan nevnes Eiger Akademiet, innendørs cuper, fotballskoler, TG og ikke minst ekstra trening
Her må vi bare berømme Andre Olsen og hans team som har lagt ned utallige timer med disse jentene, som har vært så treningsvillige.

 

Dette er hva klepp skriver om jentene på hjemmesiden deres:


June Kvams

June Kvamsø er en angrepsspiller med en helt rå nese for mål! Med bra fart, gode avslutninger med begge bein og en evne til å være på rett sted på rett tid,
så er hun enhver keeper og forsvarsspillers mareritt å hanskes med. Hun trives best som spydspiss, men kan også bekle andre offensive roller.
Finner som regel alltid veien til mål, uansett!

 

Iselin Kristensen Leidland

Iselin Kristensen Leidland er en svært anvendelig spiller. Med godt slepen grunnteknikk, sterk forståelse og et flott blikk så er hun enorm til å spille medspillerne sine gode.
Hun har i sine yngre år spilt masse som offensiv midtbane men hun har vist et glimrende potensiale som en dyptliggende playmaker.
Da både som midtstopper, back og balanserende midtbanespiller.

 

Marion Zakariassen

Marion Zakariassen har en flott fotballforståelse og er først og fremst en topp lagspiller.
Hun kan brukes på flere posisjoner ettersom hun i tillegg til å ha god grunnteknikk også er duellsterk og tøff. Dyktig også til å kommunisere med medspillere,
og dermed gjøre de andre gode. Stødig både som defensiv midtbanespiller, midtstopper og sideback.

 

Eiger FK ønsker jentene lykke til!

 

 

  • Opprettet .
  • Treff: 624

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn