Nytt målkalas fra damelaget

Kun to uker etter forrige møte skulle Eiger og Havørn spille den forskjøvne vårkampen. Forrige kamp endte med 6-4 seier til Eiger, etter å ha ligget under 4-1. Denne gangen var det aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Hjemmepublikummet fikk se Eigerdamene score det ene målet etter det andre. Noen mål mer minnerike enn andre. Det samme med spillet på banen - av og til rolig og flott samspill og av og til litt hyl og dryl.
Iselin Kristensen Leidland åpnet målshowet etter 9 minutt med et fint gjennomløp etter en stikkball fra Ragna Løyning. Kun 3 minutter senere var det målscoreren som kunne sende en nydelig ball til June Kvamsø på høyre kant. Hun fosser frem, skjærer inn og smeller av et meget godt skudd og 2-0 er et faktum.
I det 19 minutt er Ine Bilstad frampå med et godt skudd fra distanse, keeper klarer å avverge selve skuddet, men returen setter Iselin kontant i mål, 3-0.
Ikke lenge etter velger Ragna å gjøre alt selv. Hun vinner ballen midt på egen banehalvdel og springer og finter seg gjennom alt og alle og plasserer ballen fint på siden av keeper. Flott soloraid gir 4-0 og dette resultatet holder seg mirakuløst til pause. Vi noterte flere store sjanser og et par halvsjanser siste kvarteret. Men manglende marginer og god keeper avverger flere mål.
Kanskje den gode stemningen i pausen varte litt ekstra lenge før spillerne forsto at andre omgang var i gang igjen. De våknet liksom ikke før 10 minutt var spilt og i løpet av den tiden hadde Havørn redusert til 4-1. Heldigvis det eneste målet de skulle få også.
Eigerdamene overtok føringen med en gang alle var påskrudd og Ine Bilstad kom på scoringslista etter nydelig heading på corner fra Ragna.
Noen minutter senere fikk June sitt andre mål for dagen. Rett fra innbytterbenken, fram som spiss og starter perfekt på en stikkball fra Ragna og setter ballen kaldt og rolig i mål. 7-1 får comeback spilleren Frida Leidland sette i nettet. Hun får et godt gjennomspill av Ine og denne gangen er det ingen nøling. Skjærer inn fra siden og skyter i det lengste hjørnet.
Sluttresultatet 8-1 kommer på nok et godt slått corner fra Ragna og nok en gang er Ine på rett plass. Hun møter ballen på volley og pang i mål.
Havørn var som sagt ikke så mye frampå i denne kampen og de få sjansene de fikk ordnet det gode forsvaret og keeper mesterlig opp i.
Veldig kjekt med ny seier. Stå på videre jenter. Dere er en god humørfylt gjeng!

Kampfakta:
Eiger - Havørn 8-1 (4-0)
Målene: 1-0 (10) Iselin K. Leidland, 2-0 (12) June Kvamsø, 3-0 (20) Iselin K. Leidland, 4-0 (27) Ragna Løyning, 4-1 (50), 5-1 (55) Ine B. Bilstad, 6-1 (65) June Kvamsø, 7-1 (75) Frida Leidland, 8-1 (78) Ine B. Bilstad
Dommer: Lennart Waldemar, Heskestad IL - god
Eigers lag:
Nora Vinningland, Maria Skotte Wasmuth, Caroline Fuglestad Landbø, Elise Lindø Tengs, June Kvamsø, Iselin Kristensen Leidland, Lise Hetland, Ine Bjørkelund Bilstad, Elise Stokset Hansen, Ragna Løyning, Frida Leidland, Lidia Eyob Aregay, Kine Øverland

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand