Damene møter flere lag

Flere etteranmeldelser av lag gjør at damelaget kan se frem til en mer fullverdig serie i 2018. I det opprinnelige oppsettet før jul var det bare 6 lag påmeldt og dametrener Thor Jostein Dyrnes mente man måtte ha trippel serie for å få spilt nok kamper.
Nå kan imidlertid damene se frem til en vanlig dobbel serie og en pulje bestående av 10 lag.
Eiger-damene sesongdebuterer med bortekamp mot EIK 2 18 april, før første hjemmekamp blir mot Sandnes Ulf uka etterpå.

Lagene i 4 divisjon avd.1:
Brodd 1
Egersunds 2