Ny trenerduo på damelaget

Karoline Mong og Wenche Helseth Nilsen har denne sesongen overtatt treneransvaret for Eigers damelag. De vil få ansvaret for rundt 15 spillere som har sagt de vil spille damefotball i sjuerserien denne sesongen. De to trenerne tar sikte på å trene inne mandager 1900-2030 frem til april, når uteskoene tas fram.

Spillerne på årets damelag er fra 18 til 36 år, så det er vidt aldersspenn. Dersom DU har lyst til å være med på kjekk trening i et suverent miljø er det bare å møte fram mandager kl.1900

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand