Treningsrommet

Velkommen til å bli medlem i Eigers treningsrom!

Trening er en investering i deg selv og din helse, både fysisk og mentalt!

Tilbudet gjelder kun for medlemmer av Eiger FK. Du kan evt bli støttemedlem. (400kr i året)
Aldersgrensen i treningsrommet er 14år.
150kr pr. Måned.

Inkludert i medlemskapet får du :
- adgangsbrikke
- Åpent hver dag fra kl.05-23.
- Bruk av garderober

Alle er velkomne til å komme og prøve og se !
Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med Lillian Simons. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tlf. 47304772.

Ønsker du og melde deg inn og få adgangsbrikke- ta kontakt med daglig leder Atle Skailand. Mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Treningstider 2018

{pdf=http://eigerfk.no/attachments/article/640/TRENINGSTIDER%20UTE%202018.pdf|640|800}

• Sist oppdatert

Verdigrunnlag

Vårt arbeid og våre aktiviteter skal basere seg på vår visjon og våre verdier, og valg og beslutninger som gjøres til daglig i klubben skal utføres på basis av disse.

Dette skal være våre grunnholdninger som alle i klubben skal leve etter, og jobbe målbevisst og hardt for å oppnå.

VÅR VISJON:

VI skal være en klubb for alle, hvor alle trives og har det gøy, hvor alle føler seg trygg og velkommen, og hvor alle føler glede og stolthet av å være en del av våre aktiviteter og vår kultur.

VI skal være attraktiv, motivere og engasjere, og legge forholdene til rette spesielt for barn og ungdom.

VI skal vise respekt og omtanke og skal jobbe hardt for gode holdninger og Fair Play.

VI skal alltid opptre ærlig, seriøst og ryddig.

VI skal alltid søke utvikling og ha et ønske om å bli bedre...bli best.

VI skal med alle våre aktiviteter, arrangementer og events; begeistre, skape liv og skape positive opplevelser i lokalsamfunnet.

VI skal være en stolt frontfigur blant lag og foreninger i Dalane kommunene.

VÅRE VERDIER - EIGER - der Trygghet, Trivsel, Holdninger og Fair Play skal ligge i bunn:

E - Egenskaper
I  - Innsats
G - Glede
E - Engasjement
R - Resultat

Sett som startside

Sett Eigerfk.no som startside?

Anlegg

Eiger disponerer ett av de fineste anleggene i Rogaland, ja kanskje i hele Norge, ihvertfall hvis du sammenligner med andre klubber som har ett A-lag som ikke spiller høyere enn 4 divisjon.

Anlegget består av en innendørshall, Dalane Energi banen (krøllgress) anlagt i 2007, Bøgh Hafsø banen (krøllgress) anlagt i 2008 og B&G banen (krøllgress) anlagt i 2016. Alle Eiger`s hjemmekamper for A-laget ble tidligere spillt på Idrettsmarken på Husabø, som er eiet av kommunen. Foran 2009 sesongen ble det bestemt at en skulle ha en prøveordning med å spille hjemmekampene på den (daværende) nye krøllgressbanen, Bøgh Hafsø banen. Ordningen videreføres - fortsatt som en midlertidig løsning.

I Hålå (anlegget på Eigerøy) er det også laget til sandstrand ved Risbakk vannet, samt beachvollyball bane.