Info og bruk av VEO 2 kamera - trening og kamp

Eiger FK har et VEO 2 sportskamera som kan lånes ut til klubbens lag. Etter bruk vil opptak fra kameraet bli lastet opp til Veos server i Danmark og bli tilgjengelig innen 8 timer. Roboter vil kjøre analyser m.m i løpet av denne tiden. Du vil da kunne se og gjøre følgende.

Se forhåndsgenererte høydepunkter. Klippe ut egne sekvenser og legge på grafikk. Dele høydepunkter og sekvenser med lagets spillere. Dele høydepunkter og sekvenser på sosiale medier..

VEO 2 kameraet

Et ultimat kamera For fotballen og flere andre lagidretter er Veo på mange måter det ultimate kamera. Veo-kamera har to 4K-linser som fanger opp 30 bilder i sekunder med en vidvinkel på 180 grader. Dette kombinert med AI-teknologi (Artificial Intelligence) gjør at kamera tar seg av filmingen på egenhand - uten kameramann. Kameraet følger ballen. Med andre ord gjør Veo det til en lekende lett oppgave å dokumentere både treninger og kamper. Veo-kamera er så enkelt å ta i bruk at det gir trenerne en mulighet til å effektivt filme både treninger og kamper i et hyppig tempo - selv i ruskevær med vind og nedbør i bøtter og spann.

Generelt

Kameraet lånes i utgangspunktet kun ut for 9er- og 11er-kamper, samt treninger til disse aldersklassene, men kan lånes ut til andre lag hvis det er ledig. Kameraet lånes i utgangspunktet bare ut til hjemmekamper. Da får flere mulighet til å låne kameraet samme dag. Utstyres kan bare lånes av personer tilknyttet laget. Opp- og nedmontering og betjening av kameraet gjøres av lånetaker. Kameraet finner du på daglig leders kontor. Avtal med daglig leder ved låning. Brukermanual ligger i kamerakassen. Kameraets batteritid er 4 timer. Kameraet kobles til internett via kabel for å laste opp kampen etter bruk. Dette kan gjøres inne på kontoret. Lånetaker er ansvarlig for kameraet under bruk. Tidspunkt for uthenting og avlevering må overholdes slik andre lag får mulighet til å overta. Etter bruk må kameraet settes til lading. Når man henter kameraet før bruk er det viktig at man gir beskjed om kameraet eller annet utstyr er skadd eller ødelagt. Er det skader på utstyret skal det ikke benyttes, men gis beskjed til dgl.Leder.

Personvern

Film fra kamera lastes opp til VEOs server i Danmark. Eiger FK har skrevet en egen databehandleravtale med leverandøren. Samtlige spillere som medvirker på opptaket skal på forhånd være kjent med at opptak pågår. Samtlige spillere fra Eiger FK skal skriftlig ha gitt samtykke til at kampen filmes. Samtykke gis ved at dette opplyses tydelig i innkallingen på Spond. Forslag til tekst: «Denne kampen er planlagt filmet med EigerFKs sportskamera levert fra VEO. Filmen lastes opp til leverandørens server hvor vi som trenere får tilgang til filmen. Dersom man ikke ønsker at kampen skal filmes kan dette meldes til trener/lagleder.» Motstanderlag skal også informeres i god tid at vi planlegger å filme kampen. De skal også oppfordres til å gi beskjeden videre til sine spillere/foresatte med instruksjon om at man melder tilbake dersom man ikke ønsker at kampen skal filmes. Forslag til tekst: » Denne kampen er planlagt filmet med Eiger FKs sportskamera levert fra VEO. Filmen lastes opp til leverandørens server hvor vi som trenere får tilgang til filmen. Dersom noen av deres trenere/spillere/foresatte ikke ønsker at kampen skal filmes ønsker vi en tilbakemelding på dette. Kampen vil da selvfølgelig ikke bli filmet.»

Dersom noen fra hjemme/bortelag gir melding om at de ikke ønsker at kampen skal filmes, så skal det selvfølgelig respekteres

Live stream

https://www.veo.co/stream

Booking

Når du skal booke kamera sender du mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle bookinger legges til i booking kalenderen som du ser under videoen her.

BOOKING

No events found

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn