Intet KM til Eiger!

HC-laget var tradisjonen tro aktuelle for KM for HC-lag som i år vil gå i Randaberg Arena den 19 oktober. Nå viser det seg at samme helg skal 5 av spillerne delta på svømmestevne og Eiger er derfor ikke i stand til å stille lag. Dermed blir det garantert ingen reprise av jubelscenene som utspant seg på Hanafjedlet i 2012 da Eiger sist sikret seg KM tittelen.

En av veteranene på HC-laget, Roy Hadland er lite fornøyd med at kretsen legger KM til samme helg som svømmestevnet, men lover å komme sterkere tilbake neste år.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn