Gir overskuddet til Eiger HC!

Årets "Kystløpet" går av stabelen lørdag 20.oktober kl.1400. Arrangøren har i år vedtatt at overskuddet fra arrangementet skal tilfalle Eigers HC-lag!

Kystløpet er for alle og det er sågar mulig å delta både uten tidtakning og i egen trimklasse. Eiger FK oppfordrer spesielt lag fra 13 år og oppover  - til laget med høyest snittalder, Eiger 3, å delta i årets løp. Kystløpet går av stabelen i Egersund på turveien mellom Egersund og Hellvik. Løpet er 11km og går på grus-sti.

Se påmeldingsinfo nedenfor

Eiger FK takker for bidraget til klubbens store gladgutter!

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn