Topper tabellen!Eigers HC lag har fått en super start på årets landsturnering. 3-2 seier i begge lagets kamper så langt, har sendt dem til topps på tabellen sammen med Gjøvik/Lyn etter første dag. Bjørn Erik Lomeland (2) og Bo Weum sørget for målene i den første kampen mot Ranheim. I oppgjøret mot Alta ble det både identisk resultat og identiske målscorere. Det ene målet til Bjørn Erik Lomeland i denne kampen var etter sigende en skikkelig perle fra langt hold!
I morgen står Gjøvik/Lyn på motsatt banehalvdel kl.0900 før det blir ytterligere en kamp for å avgjøre hvem som går helt til topps i denne pulja!
For øvrig så ble det skikkelig vått da Eiger og Alta møttes i den andre kampen. En skikkelig rotbløyte la imidlertid ingen demper på innsatsen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn