"Kalenderpiker" er ut!Nå er det kalender med motiv av de som er på byens superlag som gjelder. Gjengen på Eigers HC-lag har fått trykket opp 2018 kalendere som selges for kr.150 pr. stk. Et eventuelt overskudd vil gå til å realisere deltakelse på landsturneringen 2018.
Dette er kanskje den perfekte julegave til den som har alt!
Kalenderen kan hentes hjemme hos trener Espen Egebakken, den kan leveres hjemme hos deg og den blir også solgt i forbindelse med oppvisningskampen mellom HC-laget og "Team STØTTEbandasje" i Hålå førstkommende mandag.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn