Endelig!

Eigers HC-lag kan endelig se frem til deltakelse på Landsturneringen etter flere års fravær. Etter en ekstraordinær innsats det siste året skulle altså guttene på laget endelig få være med igjen - 3 år etter forrige deltakelse i Kristiansand i 2012.

I år går turneringen av stabelen på Lillehammer og tidlig fredag morgen går ferden til flyplassen på Sola med Eigerbussen og sjåfør Kenneth Pedersen. Destinasjon er Oslo lufthavn Gardermoen.

Deltakelse på Landsturneringen er ikke gratis så guttenes egeninnsats samt velvillige sponsorer har sørget for at turen ble realisert. Tidligere i år arrangerte laget auksjon i Årstaddalen sammen med Europris - noe som innbragte over 10000 kroner. I tillegg har Eureka Dalane Kiropraktorklinikk, Eger Bygg og Høien Trafikkskole gitt bidrag. Veidekke har sørget for drikkeflasker og ryggsekker. Spillerne selv har gått inn med en egenandel i tillegg.

Fredag innlosjeres Eigers HC lag på Hafjell hotell og innmarsjen er samme dag. Kamper blir det både lørdag og søndag. Like viktig blir nok banketten på lørdag kveld.

Eiger HC møter FK Fyllingsdalen Tigers i sin første kamp lørdag kl.1000. Hvem som blir motstander videre er ikke klart ettersom Landsturneringen for første gang prøver ut det såkalte Monrad systemet. Systemet har som hensikt å prøve å tilstrebe så jevne kamper som mulig.

Vi ønsker guttene og trenerne lykke til med helgens turnering!

Eigers HC lag har egen åpen gruppe på facebook. Der vil det bli regelmessige oppdateringer i løpet av helgen!

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn