Draktskifte for Karen og Martine!

Duoen Karen Løyning og Martine Klippen rakk såvidt en tur hjemom etter Dana cup i Hjørring før kursen ble satt mot Oslo og spill for Brynes gode J15 lag i Norway cup. Den neste uken tilbringes i hovedstaden og innledes med kamper mot Bergsøy IL, Fotlandsvågen/Osterøy og Hadeland.

Allerede søndag gikk første kamp og Bryne med Karen og Martine på laget gjorde en svært god figur og vant 9-0 over Bergsøy. Jentene spiller de to neste innledende kampene mandag og tirsdag.