Variabelt av juniorene

Eigers juniorlag har levert variable resultater denne våren. Spillemessig har det dog vært atskillig mer å glede seg over og på bakgrunn av dette er det grunn til å tro at også seirene vil komme oftere utover sesongen.Her følger litt info om lagets tre siste kamper:

Frøyland - Eiger 21/5
I en kamp som må gå i glemmeboken, vant Frøyland 6-1, etter å ha ledet 3-0 allerede etter ti minutter.
Målscorer: Viktor B. Opheim

Eiger - Ganddal 28/5
Eiger var det førende laget gjennom det meste av kampen,, og det var derfor surt da Ganddal
ledet 2-1 til pause. Eiger presset på i hele andre omgang, men for dårlig uttelling foran mål, gav
Ganddal den lille gnisten de trengte, og da 3-2 målet kom rett før slutt, gikk kraften ut av guttene.
Målscorere: Viktor B. Opheim og Sondre Øksdal

Vaulen 7`er - Eiger 4/6
Eiger startet noe rufsete, og det var merkbart at det var noe uvant med 7`er fotball... Etter hvert når det satte seg,
var det ingen tvil. Eiger vant 6-2