Karoline, Luwam og Ragna uttatt

Karoline Skåra, Luwam Ghilom og Ragna Løyning er alle uttatt til samling i Rogaland Fotballkrets utfordrergruppe som samles på Nærbø kommende søndag. Økten ledes av Espen Terland.

Totalt er det uttatt 30 jenter som er født i 1999, 2000 og 2001 som utgjør den såkalte utfordrergruppe sør.

Blant de uttatte finner vi for øvrig også keeperen Caroline Hadland Hunnestad fra Viking. Hun er datter av Anina Hadland som spilte i Eiger i oppveksten og står også oppført med 38 kamper for damelaget