Ny "seier" til jr.laget

Eigers juniorer skulle møtt Madla 2 til årets nest siste seriekamp i Hålå mandag. Slik skulle det ikke gå da Madla trakk seg fra oppgjøret. Rogaland fotballkrets var ikke interessert i at kampen kunne avvikles på et senere tidspunkt og Eiger ble da tilkjent tre poeng og resultatet satt til 3-0.

Juniortrener Einar Ragnvald Løyning var ikke spesielt fornøyd med avgjørelsen blant annet siden flere av de yngre spillerne på laget var forespeilet mye spilletid mot Madla.

Onsdag møter juniorlaget Ålgård på bortebane i sesongavslutningen. Vinneren av det oppgjøret sikrer bronse i serien.