Seiersrekken fortsetter

Juniorlaget tok en ny skalp da hjemmesterke Madla 2 måtte gi tapt for de røde og blå mandag. I en kamp preget av sterk vind brukte Eiger noe tid på å komme i gang og 1-0 til hjemmelaget ved pause ble snudd til fortjent 3-2 seier ved full tid.

Det var Madla som startet best og Eiger brukte noe tid på å komme i gang. Da hjemmelaget gikk opp til 1-0 - for øvrig etter kommunikasjonssvikt i de bakre rekker, var det noe mot spillets gang.

Strategien med høyt aggressivt press i starten av andre omgang betalte seg og de første 20 minuttene av omgangen var Eiger virkelig gode. Martin M. Eide serverte Tor Eirik Storebø som headet inn utlikningen til 1-1. 1-2 kom på nesten identisk vis - denne gang med William Refsland som servitør og Matias L. Løyning som headet inn ledermålet. Et kvarter før slutt scoret (faktisk) Espen Stornes etter corner fra Matias. Etter dette tok Eiger foten av gasspedalen og lot Madla komme inn i kampen igjen og to minutter før slutt reduserte vertene. Eiger halte imidlertid seieren i land og er fortsatt ubeseiret i høst.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand