Klar for semifinaler

Skaw cup 2013 logo
Både Olav Omlid, Viktor Opheim og Sander Haugstad er klare for semifinaler med sine respektive lag G19 elite, G16 elite og G14 elite i Skaw cup i Danmark.
Olavs G19 elite møter svenske Carlstad United i kveld etter å ha vunnet sin gruppe etter innledende kamper. Olav har spilt mye og med ingen innslupne mål gjort en solid jobb.

Olav Omlid skaw 2013.web
Olav Omlid (foto Even Sel - Bryne FK)

Viktors G16 elite vant også sin pulje med tre strake seire. De møter Thisted i sin semifinale kl.1400 i dag. Viktor har stort sett spilt på kant på midtbanen.

Viktor juli 2013
Viktor Opheim

Sanders G14 elite fikk sitt første tap i går da Aalborg ble for sterke og vant 2-0. Men det ble også en seier i går da Lyn ble beseiret med 3-0. Sander scoret her to av målene. I morges ble det 3-0 mot Skagen - igjen med Sander sentralt i begivenhetene. G14 elite møter trolig Lyn i semifinalen kl.1830 i kveld.

Sander juli 2013
Sander Haugstad