Årsbeste ikke nok....

Eiger - EIK jrEigers juniorgutter leverte bortimot årsbeste da EIK gjestet Hålå onsdag og hadde nok fortjent alle poengene. Slik skulle det imidlertid ikke gå. Kampen startet med høy intensitet med mye kriging og tøffe dueller men etter hvert så roet det seg noe men spillet bølget frem og tilbake. Så etter ca 25 min så scoret Eik på ett langskudd der Eiger forsvaret er noe passivt. Dette så ut til å tenne Eiger guttene for nå tok laget mer og mer over og begynte å skape sjanser der flere av dem var store, men en meget god Eik keeper hindrer scoring til Eiger. Første omgang avsluttes med stort Eigerpress men uten tellende resultat.

Andre omgang startet slik første sluttet og endelig kom scoringen bare 3 minutt ut i omgangen. Tore N. Hovland skyter fra 20-25 meter og ballen sniker seg inn i hjørnet til 1-1.Eiger fortsatte å presse men fikk ikke mål. Så skjedde det som ofte skjer i slike situasjoner. Eik vinner ballen høyt oppe i banen etter en feilpasning fra Eiger og fyrer av ett skudd fra 30 meter. Ballen "sniker" seg inn i krysset bak Olav Omlid i mål. Dermed 1-2 mot spillets gang. Eiger faller litt etter denne kalddusjen og ikke lenge etter så kommer 1-3 på en dødball. Man skulle tro at dette skulle knekke Eiger - men guttene brettet opp armene og ville ikke gi seg uten kamp, Eiger fortsetter å skape sjanser men ballen vil ikke i mål bak Eik sin keeper. Men etter 89 min scorer Tore igjen etter ett fint forarbeid av Simon til 2-3. Men flere mål blir det ikke i denne kampen - tross ett par store sjanser på overtid. Blant annet ble enda et mål av Tore reddet av en Eigerspiller(!) på vei inn i buret.
Bittert å sitte igjen med så lite etter en så god kamp men slik er fotballen.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand