Ny borteseier til j14

Randaberg - J14 april 2013Mandag tok Eigers jenter 14-lag turen til Randaberg for å spille om tre nye poeng i 1. divisjon.
Kampen ble dessverre skjemmet av mye vind - som Eigerjentene hadde midt imot seg i 1. omgang. Etter en brukbar mulighet til gjestene i det første spilleminuttet, ble det etter hvert mye fram og tilbake på midtbanen. Men etter ca 10 min forserte Martine Klippen fremover på venstresiden - og hennes presise innlegg bredsidet spissmakker Thea M. Jenssen Refsland sikkert i mål til 1-0. Nå tok Eiger mer og mer over banespillet - men det var ikke før i de siste 5 minuttene av omgangen de store sjansene ble produsert. Men dessverre ingen uttelling - og 1-0 til pause.

Kanskje jentene i pausen trodde vinden skulle gjøre jobben for dem resten av kampen, for i stedet for å kjøre over Randaberg i medvinden - så slapp jentene seg litt ned slik at hjemmelaget fikk styre spillet innledningsvis! Men det som kom av Randaberg-forsøk tok forsvaret og Marion Blitzner Leidland i Eiger-målet seg greit av! Og etterhvert skulle sjangsene komme på løpende bånd for Eiger. De to nevnte spissene, Thea og Martine - kom begge alene med keeper uten å lykkes, Karen og Ingeborg Løyning forsøkte villig skuddfoten uten tellende resultat, og da Martine Klippen endelig fikk skikkelig treff på kula - ja da reddet like godt en Randabergspiller ballen på streken med begge(!!) hendene - uten at dommeren blåste straffe!?! Kontringsforsøkene til hjemmelaget ryddet forsvaret sikkert opp i - og dermed var andre borteseieren på rad et faktum!

Men 1-0 var altfor lite mtp spill og sjangser! Det kjekke er at Marion enda ikke har sluppet inn mål i årets serie! (syk mot EIK). Seieren må nok betegnes som en typisk "lagseier" - og kampen viste at laget enda har et godt stykke til toppformen! Men den kommer jenter - så stå på videre!!

Klippen/Tott

• Leder: Tore Tollefsen