Sølv også til J14

J14 finale vinterserien 2013 kopi
J14 måtte også nøye seg med sølv da finalen i vinterserien gikk av stabelen på Nærbø lørdag. Bryne vant oppgjøret 2-0 etter 1-0 ved pause. Eiger gjorde imidlertid en god kamp og med marginene med seg kunne det like gjerne vært Eiger som hadde gått av banen med seieren.
Eiger var det beste laget i første omgang, men selv med spillemessig dominans, 6 corner mot Brynes ingen og et stangskudd fra Mina Hovland var det altså Bryne som skulle gå opp i ledelsen. I andre omgang overtok Bryne og de puttet et mål til før kampen var over.

J14 finale vinterserien 2013-2
Peptalk i pausen etter en god første omgang

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand