J17 EIK/Eiger med i toppen.

EIKEiger J17 Lagbilde mot Akra

J17 Elite har hatt 3 kamper siden sist oppdatering. 4-4 borte mot Vidar, tap 3-1 mot Viking og storseier 11-3 mot Åkra.

Jentene har 4 kamper igjen av sesongen og på torsdag står sterke Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel på den nye stadion i Sandnes.

Deretter blir det 2 hjemmekamper mot MIL/Staal og Klepp, før siste seriekamp går borte mot Bryne.

Med samme innsats og spill som jentene har vist de tidligere kampene så vil laget ta flere poeng og sikte seg inn i tet sjiktet.

Tabell J17 elite 2020Så nå er det opp til jentene å vise at de kan fullføre i stor stil.

Lykke til :)