Valgte klubben foran seg selv!

Eigers J15-lag har en (ny) god sesong bak seg. Da laget gikk til topps i OBOS cupen tidligere i høst vanket det foruten heder og ære også et gavekort pålydende 2500 kr. Det kunne vært et godt tilskudd til å feire seg selv, kanskje med noe godt og spise og drikke. For J15 gjengen var imidlertid dette aldri noe alternativ. De valgte i stedet å kjøpe utstyr til det nye "trimrommet" i Norrøn-hallen for pengene. "Me hadde lyst å gi någe te klubben som komme alle te gode", var kommentaren fra jentene da daglig leder Atle Skailand og UEGO ambassadør Jarl Andre Aaserud tok i mot gaven på vegne av klubben torsdag kveld. En gjeng fra dette rause jentekullet troppet opp i den nye hallen med gavene som kommer godt med. Det må man kunne si er UEGO!

J15 gave UEGO desember 2019