Vinnere av Obos Cup 2019.

J15 Obos Cup 2019

J15 tok søndag sin 3 Cup Pokal for året. Denne gang var det Obos Cup 2019 hvor Eiger møtte Vardeneset inne i flotte Randaberg Arena. Jentene har på veien mot finalen slått ut Bogafjell 2 med 8-1 seier og Austrått/Hana 6-2 borte.

I finalen vant Eiger med 2-1 etter å ha ligget under 0-1. Første omgang bar preg av nerver og ballen var mer i luften en på bakken. Vardeneset hadde ett lite overtak og flest sjanser men en god keeper i Isabel Maria Høyland holdt jentene buret rent til pause. Eiger var på noen få overganger veldig farlige, og med litt bedre avslutninger kunne Eiger faktisk hatt ett par mål. 0-0 til pause.

Vardeneset hadde på forhånd satt mansmarkering på toppscoreren vår June Kvamsø for å få henne ut av kampen. Dette virket mot sin hensikt da June bestemte seg for å sette forsvaret på prøve. Gang på gang måtte de ty til ufine inngrep for å stoppe henne.

Og ett kvarter før slutt etter at Vardeneset hadde gått opp til 1-0 ledelse, slo Iselin en perfekt pasning opp til Marion som stusset June igjennom. Alene mot keeper gjorde June ingen feil, rundet keeper og det står 1-1.

Ni minutter sener kombinerer Sunniva Teige og Elise Mjølhus fint på høyrekant og finner June på 20 meter.

En spiss som June lar seg ikke be 2 ganger og smeller ballen i krysset!

37 mål på 22 kamper for J15 i år og 11 mål på 14 damelags kamper i første senior sesongen, det er kvalitet det!

Hele laget viser enorm lag moral og innsats. Tusen takk til 06`erne Sunniva, Elise, May Elin og Regine, uten dere hadde dette ALDRI gått.

06ere på J15

Seier i Orre Cup, Cup1, og nå seier i Obos Cup. 3 plass i 1 divisjon og semifinale B sluttspill vinterserien. Dere jenter kan ta juleferie med god samvittighet.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand