Inspirerende besøk fra Bjerkreim!

Mandag hadde Eigers gode og spennende J.14 lag, besøk av Madeleine Hille Mellemstrand fra Klepp. Den opprinnelige Bjerkreim-jenta, som nylig fikk sin debut på Klepp, hadde gledet seg til dette besøket. «Madde» kom med gode tips om treningsdisiplin, prestasjoner, og hvordan sette seg og nå sine egne mål.
Det var en fokusert og lydhør gjeng, som fikk høre om en hektisk, men kjekk treningshverdag. Hun beskrev i detaljer veien fra Bjerkreim til Klepp, samt Krets og Landslag. Hun fortalte også spesifikt om hvilke ting hun har fokusert på i forhold til egentrening, og at mengdetrening er en forutsetning for å komme langt.
Det er allerede avtalt at hun blir med som «gjestetrener» med J.14, en gang før sommeren.

Madeleine Hille Mellemstrand kom også med oppfordring om å være i egen klubb lengst mulig, så lenge man har utvikling. Blir man ikke tatt ut på eksterne samlinger er det heller ingen grunn til å gi opp. Flere av de hun har spilt med på landslaget, hadde ikke vært med på Sone/Kretslag på forhånd. Madeleine oppfordret til slutt jentene til å ha det kjekt!

J.14-trener Vidar Kvamsø og Spillerutvikler Andre Olsen, var mektig imponert av «foredraget» til «Madde». Olsen, som har latt seg imponere av det 17-årige talentet, sa at dette var svært inspirerende og lærerikt for jentene. Han avsluttet med følgende: Det var ei moden, reflektert og målbevisst jente, som virket å vite hva hun pratet om.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand