Tap mot Sandnes Ulf for jr.damene

Mandag tok juniordamene turen til Sandnes for spill om viktige poeng i serieinnspurten. Med poeng i denne kampen ville mulighetene for puljeseier og KM-finale være store. Med tap vil de trolig bli nummer tre i pulja, kanskje nr 2.

Kampen startet på best mulig måte og etter ett minutt lå ballen i nota bak SandnesUlf-keeperen. Et perfekt slått frispark fra Kamilla Øvrevik fant pannebrasken til Thea Margrete Jenssen Refsland, 1-0.
Men gleden skulle bli kortvarig. To mål ble skåret av hjemmelaget i løpet av de neste ti minuttene grunnet slett forsvarsspill. Og problemene skulle fortsette omgangen ut. Et hel-tent og hardtarbeidende hjemmelag skapte stadig farligheter foran en god Marion Blitzner Leidland i Eiger-målet. Og etter halvtimen spilt økte de til 3-1, nok en gang etter altfor passivt Eiger-press.
Minuttet før pause var Eiger på en relativt sjelden visitt foran SandnesUlf-målet. Og fint spill mellom søstrene Karen og Ragna Løyning endte etter hvert opp med en Stine Kvamsø alene med keeper, dermed noe ufortjent 3-2 til pause.

Andre omgang frobigås i stillhet. Hjemmelaget puttet på med ytterligere 3 mål, og antallet kunne godt vært dobbelt uten at man kunne sagt så mye på det. Dermed endte det med et fortjent 2-6 tap i Sandnes denne fine fotball-kvelden.
Eiger-jentene har i høst fått erfare at man får igjen for det arbeidet og den innsatsen man legger ned på treningsfeltet. Dessverre har dette vært altfor dårlig i lang tid, og dette har de smertelig fått erfare nå i det siste mot Tonstad og SandnesUlf. Nå gjenstår det bare å fullføre inn i fin stil mot Ålgård, og med seier der er det ganske gode muligheter å ende opp som nummer to i j19 1. divisjon. I utgangspunktet ikke så verst det, men vi vet alle hva utfallet hadde blitt med en mer seriøs holdning blant mange av dere………………

Tott

• Leder: Tore Tollefsen