Ranet Sandnes Ulf i Hålå

Mandag kveld hadde SandnesUlf sine juniordamer tatt turen til Hålå. Vårens oppgjør i Sandnes endte med 2-1 seier til Eiger, og også tidligere sesonger har disse oppgjørene vært jevne og tette.

I løpet av sommerferien forsvant 6-7 av Eigers juniordamer på skole rundt om i det ganske land. Resultatet av dette ble at juniordamene og jenter 16-laget ble slått sammen til et lag.
Disse har slitt litt innledningsvis nå i høst med en uavgjort og ett ettmålstap. Det var derfor enighet i gruppa om at Sandnes Ulf skulle slås!

Kampen startet med mye "kriging" på midtbanen uten at de store sjansene ble skapt. Etterhvert tok bortelaget mer og mer over, og kom også til noen halvsjanser.
Kvarteret ut i kampen presset Eigerjentene bortelaget bakover på banen, og det hele endte med at en stresset bortekeeper klarerte ballen kontant midt i ansiktet på Eiger-spiss Fiona Tollefsen Traynor. Fra Fionas hode trillet ballen rolig inn i det tomme SandnesUlf-målet til 1-0.

Etter dette tok bortelaget mer og mer over banespillet, og de kom etterhvert til mange gode sjanser. Men hver gang stod enten målet feil plassert, en forsvarspiller i veien for scoring eller Marion i Eiger-målet riktig plassert.

1-0 holdt seg til pause.

Andre omgang fortonet seg i grove trekk som den første omgangen ble avsluttet. Bortelaget stod for det som var av spill og sjanser, mens tapre Eigerjenter jobbet og forsvarte seg som best de kunne. Og denne kvelden skulle de få lønn for strevet i form av 3 direkte ufortjente poeng;-) Men mot SandnesUlf "smaker" poengene godt uansett:-)) For denne kvelden i Hålå bare ville ikke den "runde" ballen inn i målet bak en god Marion Blitzner Leidland.

Med dette resultatet leder juniordamene fortsatt j19 1. divisjon. Men skal de forbli på toppen av tabellen, så må prestasjonene forbedres i de kommende kamper. For like mye flaks som de hadde mot SandnesUlf i denne kampen gjentar seg garantert ikke på leeeenge;-)

Stå på jenter!

Tott