Ny trepoenger i svak kamp

Mandag tok juniordamene turen til Sandnes for å spille mot Sandnes Ulf. En tøff og jevn kamp var ventet.
Og det begynte så bra for gjestene. Før 4 minutter var spilt hadde Eiger-jentene fått tildelt 4 hjørnespark. Alle ble presist slått inn foran motstandernes mål av Stine Kvamsø - men foran mål var det for anledningen ingen rødkledde som hadde lyst på nettkjenning.

Og dette skulle vise seg å bli en særdeles svak forestilling av begge lag. Feilpasningene florerte, innsatsen og entusiasmen var ikke der den burde være, og det var tidvis litt "vondt" å se på for oss trenere. Vi vet at jentene kan såååååå mye bedre........
Noe av skylden må en håpløst dårlig, og uvandt kamp-ball ta. En slags halvhard plastikk-ball med enorm sprett i - nok best egnet på charterferie - da for bruk i bassenget eller på stranden, definitivt ikke på en fotballbane!

Men til tross for "sprett-ballen" - spennende skulle det bli.

Etter et godt slått hjørnespark fra hjemmelaget kunne en Sandnes Ulf-spiller uforstyrret sette pannebrasken på ballen til 1-0.
Halvtimen ut i første omgang ble Live Jørgensen fint spilt igjennom av Ingeborg Leidland Løyning, og alene med keeper lobbet hun den elegant over henne og i mål. 1-1 holdt seg omgangen ut.
I andre omgang var det Eiger som produserte det som var av sjanser, men for mange svake avslutninger gjorde at det kun ble med Live sin andre skåring for dagen til 2-1, på samme tidspunkt i omgangen som det første målet kom. Assist: Stine Kvamsø.

Sandnes Ulf maktet ikke å sette Marion Blitzner Leidland på en eneste skikkelig prøve i 2. omgang, og bortelaget var nærmere både 3-1 og 4-1 enn det vertene var utlikning.

Dermed står juniordamene noe overrasket med 9 poeng og full pott etter 3 spilte seriekamper.
Det må sies å være litt i overkant av hva en kunne forvente etter vinteres og vårens treninger;-))
Men disse jentene vet tydeligvis hva som kreves for å vinne kamper - og i dag gjorde de akkurat nok - og ikke en prikk mer;-)

Takk til Karoline og Marte fra J16 laget for god hjelp!

Stå på jenter!

Tott