G13 med unødvendig tap

Etter to gode kamper gikk Eiger G13 på et forsmedelig 9-7 tap mot Orstad der mye skyldes en svak første omgang. Viljen og innsatsen som vi vet guttene har inne var ikke helt tilstede i første omgang og duellspillet i begge ender av banen skulle vise seg å bli avgjørende for resultatet. Selv om første omgang ikke ble som forventet var det likevel Eigerguttene som hadde det meste av spillet og trenere og lagledere satt med en følelse av at det var fullt mulig å ta igjen Orstad sin noe heldige 5-1 ledelse til pause.
2 omgang skulle vise seg å begynne på verst tenkelig vis med en dårlig klarering og vips 6-1 til Orstad og man fryktet en reprise av 1 omgangen, men der tok både trenere og foreldre helt feil. Guttene jobbet seg inn i kampen igjen og etter kort tid så reduserte de 2 ganger og håpet om å ta igjen motstanderlaget sin ledelse var tent. Guttene var nå inne sin beste periode i kampen og gunstige brudd på midtbanen førte til mange fine overganger med påfølgende gode målsjanser og etterhvert et par fine mål til. 10 min før slutt på stillingen 8-6 til Orstad kommer kampens fineste angrep, igjen etter gunstig brudd på midtbanen der Markus S Hulmann vinner ballen og stikker gjennom Sindre Håland som kommer på et perfekt løp bakfra, tar med seg ball og slår inn til Mathias S Henriksen som bare har å bredside ballen i mål til stor jubel fra sidelinjen, et angrep som tatt ut av læreboka.  Orstad ledet nå 8-7 og guttene fikk beskjed av trener Gløpstad om å angripe videre i håp om et mål til, men desverre er det bortelaget som får et siste mål og sluttresultatet blir 9-7 til Orstad.
Guttene skal ha honnør for at de aldri gav opp og forsatte å trykke på selv om Orstad hele tiden var i ledelse og med litt mindre balltap i ugunstige situasjoner og bedre duellspill så kunne fort resultatet blitt annerledes.

Målscorere: Simen Omdal 5, Mathias S Henriksen og Sindre Håland

Aldri gje opp!