Ny storseier til jr.damene!

Onsdag tok Eigers juniordamer turen til Lassa for å spille kamp mot bunnlaget KFUM Stavanger. Etter 11-1 i vårkampen så nok de fleste for seg nok en storseier......og det ble det.

Etter allerede fem minutter spill hadde Karen Løyning skåret sine to mål for dagen. Og ballen fortsatte å trille inn bak KFUMs sisteskanse slik at det stod 6-1 til hvilen. Og andre halvdel endte med de samme sifrene - slik at sluttresultatet ble hele 12-2.
Foruten Karens to mål, så fikset en for dagen svært opplagt Therese Figved 4 mål, Live Jørgensen 3 og Stine Kvamsø, Thea Margrethe Jenssen Refsland og Anita Tengesdal hvert sitt.
Bortelagets to mål kom etter dødballer, det siste ei perle av et frispark utakbart for Marion Blitzner Leidland i Eigermålet.

Kommende uke står tabellnabo Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel i Hålå, og da vil mye bli avgjort med tanke på hvem som klarer 2. plassen i J19 - 1. divisjon. Med seier til hjemmelaget i den kampen skal det bli vanskelig for Sandnes-jentene å ta igjen Eiger.  Så stå på jenter.................

Tott

• Leder: Tore Tollefsen