Kommer seg for Kristian

Kristian Garpestads sommer ble ikke helt som han hadde tenkt. Etter en skadeplaget vårsesong var han endelig skadefri og ble uttatt til å spille med Bryne i Skaw cup. Men allerede tidlig i første kamp måtte han bæres av banen og ble transportert til sykehuset i Hjørring. Der ble det konstatert brudd i kneet og han ble følgelig operert.

Nå - 3 uker senere humper han rundt på krykker og har en diger justerbar støttebandasje på kneet. Smertene er borte og Kristian er regelmessig hos fysioterapeut og må i tillegg gjøre øvelser hjemme. I følge fysioterapeuten har han brudd øverst på leggen og ikke i kneet. Men det er av mindre betydning så lenge det viktigste er å bli klar til trening og kamper igjen. Den første prognosen sa at han må vente til januar for å gjenoppta fotballtreningen igjen. Kristian håper imidlertid å være i gang før den tid!

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand