Emil, Øyvind og Sander finaleklare!

Det gikk veien også for Sander Haugstads G16 elite og dermed blir det finale for både Emil Leidland, Øyvind Garpestad og Sander Haugstad i årets Skaw cup. I dagens siste innledende kamp vant Sander og co komfortabelt 6-0 over Frederikshavn. Finalen blir mot Fredrikstad torsdag kl.1430.

Både Emil Leidland og Øyvind Garpestad markerte seg skikkelig i sitt lags siste innledende kamp onsdag. I 5-1 seieren over Sverre IL sørget Emil for assist på to av målene, mens Øyvind, som så langt stort sett har spilt venstre back - fikk prøvd seg med hell lenger frem på banen. Som spiss leverte han definitivt varene med to mål! I finalen torsdag kl.0845 står vertsklubben Skagen IF på motsatt banehalvdel.

(Kristian Garpestads lag vant kvartfinalen mot Sverre i dag. Senere i kveld er det semifinale mot Orkanger.)

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand