J17 EIK/Eiger med i toppen.

EIKEiger J17 Lagbilde mot Akra

J17 Elite har hatt 3 kamper siden sist oppdatering. 4-4 borte mot Vidar, tap 3-1 mot Viking og storseier 11-3 mot Åkra.

Jentene har 4 kamper igjen av sesongen og på torsdag står sterke Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel på den nye stadion i Sandnes.

Deretter blir det 2 hjemmekamper mot MIL/Staal og Klepp, før siste seriekamp går borte mot Bryne.

Med samme innsats og spill som jentene har vist de tidligere kampene så vil laget ta flere poeng og sikte seg inn i tet sjiktet.

Tabell J17 elite 2020Så nå er det opp til jentene å vise at de kan fullføre i stor stil.

Lykke til :)

Siste hjemmekamp for juniorene

Eigers juniorlag har hatt en imponerende sesong - en sesong som først startet 19.august. Etter et knepent tap i første serierunde mot Forus & Gausel står guttene med fem strake seire og imponerende 32-10 i målforskjell. I morgen mandag er det klart for sesongens siste hjemmekamp når Viking gjester Hålå og med seier her kan Eiger befeste sin stilling i toppen av tabellen. Selv om laget er ungt med flere guttespillere regelmessig involvert, har også juniorkampene vært en viktig arena for a-lagets spillere som enda holder junioralder. Disse spillerne har vært bærebjelker i et lag med et svært godt miljø innad. Øyvind Garpestad er en blant flere som har imponert og står med utrolige 18 mål på 6 kamper og altså over halvparten av lagets 32 mål.

Øyvind Garpestad

18 mål på 6 kamper for Øyvind Garpestad

Det bør bli folksomt rundt Bøgh Hafsø-banen i morgen der kampen Eiger-Viking har avspark kl.1900!

Nye seier for samarbeidslaget EIK/Eiger J17

EIKEiger Bogafjell2

Mandags kveld var det duket for J17`s andre hjemme kamp på rad på BG banen på Husabø. Denne gang var det Bogafjell som var gjester.

Kampen startet strålende med flere angrep fra EIK/Eiger og ved pause var stillingen 4-1. Etter pausen ble det gjort mange endringer som gjorde at hjemmelaget mistet flyten.

Bogafjell utnyttet situasjonen og reduserte 2 ganger slik at stillingen stod 4-3  tyve minutter før slutt. Litt justeringer på slutten og ett gir opp så punkterte jentene kampen med komfortabel 6-3 seier.

Målene ble satt inn av June Kvamsø 2, Aina Tønnesen, Marte Furuløkken, Stine Tollefsen og Amalie Mong.

EIKEiger Bogafjell 1

Marion innkalt!

Marion Zakariassen er igjen innkalt til kretssamling når 2005 årgangen avholder samling i Randaberg Arena søndag 4.oktober. Til sammen 28 spillere er innkalt til en økt som vil bli ledet av trioen Kjetil Løland, Roar Wold og Dino Serdarevic. I dette unormale året - også innen fotballen, er neste måneds samling den første siden januar.

Se hele troppen her

Vi ønsker Marion lykke til!

Noen fra a-troppen kan glede seg til kamp!

Fotballåret 2020 er av velkjente årsaker en sesong man nok ikke vil glemme med det første. Noen vil kanskje mene at å glemme er nettopp det man bør gjøre. Det ser mørkt ut for de voksne som utgjør den såkalte breddefotballen - siden det verken er åpnet for skikkelig trening eller kamp, men enn så lenge lever håpet om å få komme i gang på et vis!
Noen av spillerne i Eigers a-tropp kan imidlertid trene for fullt og på onsdag kan de endelig forberede seg til kamp når Eigers juniorlag tar i mot Forus & Gausel i Hålå.
Søndag kveld var a-lagsspillerne Thomas Hallan-Christensen, Marius Karlsen, Øyvind Garpestad og Simen Omdal alle tilstede på juniorlagets trening ledet av trener Jan Noralf Myklebust og spillerutvikler Jone Mathiesen.

Marius Karlsen ser vi nok ikke på banen onsdag. Han er enda i opptrening etter at kneet hans ble "maltraktert" i Norway Cup for temmelig nøyaktig et år siden. Vi håper imidlertid å se den talentfulle unggutten i tellende kamp før sesongen er helt over.

Vi tipper uansett at det er en spillesugen gjeng som entrer banen onsdag og forventer en del tilskuere som nok også er sulteforet på fotballkamper nå! Kampen har avspark 20:00!

Juniorlaget 2020