Fuktig, men kjekk avslutning.

Regnet kom også til Lyngdal på turneringens siste dag - uten at det la noen demper på stemningen. Begge Eigerlagene leverte nemlig en god avslutning på turneringen som alle beskriver som en innertier! Årets sportslige og sosiale innhold gjør at alle gleder seg til Lyngdal cup 2015 allerede!

Eiger 1 - Ganddal 2-2
Eiger 1 gikk ubeseiret gjennom turneringen etter at de søndag morgen spilte 2-2 mot Ganddal 1. Nok en gang gjorde guttene det vanskelig for seg selv med litt for dårlig innsats i starten og måtte gå til pause på stillingen 0-2.
Men som vist flere ganger i turneringen, så gir ikke disse guttene opp selv om de ligger under med 2-3 mål. Nok en gang kjemper de seg tilbake i kampen og får et fortjent uavgjort resultat.
Målscorere: Jørgen I. Vassbø og Ulrich B. Leidland.

Eiger 2 - Rosseland 6-5
Morgentrøtte spillere møte til kamp kl 08.00 mot et godt Rosselandlag som ikke hadde tapt i turneringen. Til pause lå vi under 4-1 og en peptalk var nødvendig i pausen.
Guttene kjempet seg tilbake i kampen på imponerende vis og rett før slutt sto det 5-5. Etter stort Eiger press de siste minuttene får vi et korrekt idømt straffespark som vi scorer på og spillere, trenere og foreldre kunne juble for seier 6-5.
Lyngdalcup har vært en innertier med kjempe utbytte både sportslig og sosialt og vi gleder oss allerede til neste år.
Målscorere: Håvard Leidland (3), Sindre Håland (2), Steffen Lagård

Flere bilder på Eigers facebookside

Se også Dalane Tidenes sak om turneringen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn