Årsavslutning i barneavdelingen 2013

Tirsdag og onsdag har det vært full rulle i Eigerhuset med sesongavslutninger i barnefotballen i Eiger FK. De aller yngste - aldersgruppen mellom 4-6, hadde sin avslutning tirsdag, mens de mellom 7 og 12 fikk sine fortjente "pokaler" og utmerkelser onsdag. Torsdag avsluttes det hele med avslutning i ungdomsavdelingen i kafeen kl.1900.

De aller yngste - for første gang på podiet i Eigerhuset 

 

 J12 stilte for siste gang på scenen....neste år er de ungdommer

Et stort antall treningspokaler og teknikkmerker ble delt ut tirsdag og onsdag. For de aller eldste vanket det i tillegg innsatspokal, fair-play pokal og fremgangspokal.

 

J12 – to lag:

 

Innsatspokal - Emilie Steffensen og Anna Elin Seglem

 

Fair Play pokal - Elise Larshus og Elise Stokset Hansen

 

Fremgang pokal - Karita Kydland og Thyra Løyning

 

G12 – to lag

 

Innsatspokal - Øyvind Garpestad , Simen Omdal

 

Fair Play pokal - Henrik Leidland , Sindre Helgesen.

 

Fremgang pokal - Sondre Tollefsen og Odd Eirik Ellingsen Nodland

 

Teknikkmerke

 

Sølv: Simen Omdal og Sondre Tollefsen

 

Bronse: Ragna Løyning

 

Og begge dager vanket det skoleboller, brus og kaffe til de fremmøtte, før det hele ble rundet av med trekning av fine premier etter loddsalg.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn