Lyngdal Cup avlyst

Årets Lyngdal Cup, som forøvrig har 40 års jubileum  - hovedcupen 9 - 14 år er altså avlyst.  Eiger har i en årrekke deltatt på den jeve turneringen, men må altså vente enda et år før vi kan si oss friskmeldt for C19. Vi må uansett glede oss over at det åpnes opp igjen, og kamper er i gang - med viten om at Lyngdal Cup 2022 står klar til å ta i mot oss neste sommer. Dersom årets cup hadde blitt avholdt som planlagt ville det vært med over 230 deltakende fra over 50 klubber, hvilket er rekord i Lyngdal Cup sammenheng.  

Lyngdal Cup skriver følgende på sin nettside:

Kjære alle påmeldte lag!

Komiteen for Lyngdal Cup har besluttet at årets arrangement må avlyses grunnet den pågående pandemien.

Vi gjør dette med et særdeles tungt hjerte, vi hadde i det lengste håpet å kunne gi dere alle en uforglemmelig og etterlengtet opplevelse under årets Lyngdal Cup.

Vi beklager overfor alle at det måtte bli slik, og vi beklager ekstra sterkt overfor alle barna og ungdommene som var påmeldt.

Cupkomiteen vil benytte anledningen til å takke dere for at dere i år valgte å melde dere på Lyngdal Cup, og håper vi får se flest mulig av dere under Lyngdal Cup 2022 

Cupkomiteen vil kontakte samtlige registrerte lagledere/trenere direkte så raskt vi har kapasitet.

Vi håper å kunne nå dere alle i løpet av de nærmeste 2 ukene.

Det vil under denne samtalen med representant for hvert enkelt påmeldte lag bli diskutert både eventuell deltakelse i Lyngdal Cup 2022, samt avtalt refusjon av påmeldings- og deltakeravgifter for de av dere som allerede har betalt. 

Det vil bli tatt egen kontakt med alle som har reservert et av Lyngdal Cup sine utleieobjekter ved KVS.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn