Hipp Hurra for Jubilanten!

Vår egen Atle Skailand fyller 60 år

Hipp hipp hurra. Det er 2 år siden Atle ble Eiger FK`s daglige leder. Vi kan med hånden på hjerte si at valget av nettopp Atle som vår fremtidige daglige leder den gang var en meget bra beslutning for Eiger FK. Han er alltid positiv og glad i sitt daglige virke og hjelper gjerne de som trenger det, enten det gjelder dugnader som arrangeres, anlegget som skal vedlikeholdes, søknader som skal sendes osv.
Atle`s tid i Eiger huskes som hans innsats som spiller under trenere som Jarl Sverre Grastveit, Terje Urdal, Ingvar Ellertsen og Vilhelm Olsen. Atle Skailand var en habil venstreback og hadde en av sine beste sesonger på guttelaget i 1976. Han gav seg imidlertid med fotball som juniorspiller og på 80-tallet drev han mest med skyting.
Atle har jobbet i fotballen i en mannsalder for oss fleste, da mest i EIK som bl.a. styreleder i nærmere 20 år. Men ga seg i 2013, men gjenopptok da altså en rolle oi fotballen i Juni 2019 da han ble Eiger FK`s daglige leder.

På vegne av alle oss i Eiger familien; GRATULERER MED DAGEN!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn