En gledens dag for breddefotballen!

Voksne idrettsutøvere (over 20 år) kan fra og med i dag omsider trene med kontakt igjen. Både innendørs og utendørs. Voksne breddeidrettsutøvere får også unntak fra énmetersregelen ved kamper og stevner innenfor sin krets eller region. Kamper på tvers av kommunegrenser må utsettes til tidligst søndag for alle aldersgrupper. Trening for voksne kan iverksettes umiddelbart.

Eigers A-lag feirer dette med å spille kamp borte mot Varhaug allerede på mandag. Eigerfk.no kommer tilbake med mer info om den kampen i løpet av helgen.

Les mer på regjeringen.no og på Rogaland Fotballkrets sine hjemmesdider: