Hjertestarteren i Hålå - Kurs

De fleste har vel fått med seg åpningskampen til Danmark i EM, og den skremmende hendelsen som oppstod like før pause.
Takket være rask og god hjelp så gikk dette heldigvis bra for Danmarks Christian Eriksen.  Det er derfor på sin plass å minne om hjertestarteren som Eiger FK har. Den bør/skal alle ledere, trenere og lagledere vite hvor er, og det oppfordres sterkt til at en har kurs i å hvordan bruke denne.  
Nå har du muligheten til å melde deg på kurs/oppfriskningskurs med Egersund Røde Kors i Eigerhuset. Onsdag 11 august klokken 19:00. Kursleder her vil være Øystein Mong. Det er satt et maks antall deltakere denne kvelden på 18 personer. 
Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er en video om hjertestarteren:

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn