Sommer AFO

Sommer AFO i uke 32

Sommer AFO betyr mye utetid, fine turer i nærområdet, mye godt å spise og nye vennskap med noen man kanskje ikke kjente så godt fra før. Vannbassengan , Gådå, Hetlandsskogen, Vandringshavn og flere andre destinasjoner er nærmest fast på programmet. Med lek, moro, konkurranser og bading kan man vanskelig be om bedre dager.

Åpningstidene er hver dag fra 0700-1600.

Fra barna ankommer og frem til rundt 0930 er det fri lek, spill eller annen selvvalgt aktivitet. Frokost er fast på agendaen mellom 0800 og 0900.

De daglige aktivitetene ellers vil selvsagt være noe avhengig av været, men sant å si har vi alltid vært veldig heldige med dette. Stort sett er det avgang fra Hålå 0930, til et av de kjekke stedene nevnt ovenfor. Som regel er vi tilbake fra tur i 1430 tiden.

Skulle været slå seg vrangt har vi pleid å enten lage kjekke aktiviteter innendørs, eller vi har kanskje besøkt politi- eller brannstasjonen.

Det kan være lurt å ta med ett sett med skifteklær, badetøy og drikke flaske. Det vil alltid være en voksen tilstede med kurs i livredning og vi tar trygghet og sikkerhet meget alvorlig.

I tillegg til frokost får ungene varm lunsj. Som regel er dette grillmat.

Gi beskjed dersom noen allergier.

Velkommen til sommer AFO!

Vi gleder oss til å treffe deg!

Spørsmål eller annen informasjon ta kontakt med Andrè Olsen på telefon 99529816 eller på mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Beste hilsen Frode, Thomas, Herman, Iselin, Monica, Steffen og Andrè

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn