Klubbdager

Heisann!

Vedlagt invitasjon til klubbdager.

På grunn av koronasituasjonen vil vi denne gangen ikke invitere dere til Klubbkveld slik vi har gjort tidligere. Denne gangen ønsker vi å invitere dere til Klubbdager, mandag og tirsdag neste uke slik det står i annonsen som er vedlagt.

Vi presiserer at dette foregår i butikkens ordinære åpningstid som er fra 0900 til 1700 begge dager. Siden tilbudet bare gjelder for medlemmer av klubben/laget/foreningen, så må kunden selv opplyse om sin tilhørighet i kassen, for å få rabatten som her annonseres.

Vennligst informer om dette på deres interne sider enten på facebook eller instagram eller hva dere ellers bruker til intern kommunikasjon!

Med hilsen alle oss på

 logo

AS Sporty, Nytorget 6, 4370 EGERSUND

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn