J8 & J9 feiret Eigers 60 årsdag med internkamp

J8 og J9 feiret 60 års dag med internkamper!

 Eiger jenter 12 13 1

Lørdag 20. Mars stilte 24 spente jenter fra Eiger Fk sine j8 og j9 opp til kamp- samling i Norrønhallen.

Jenter 8 var nok mest nervøse, da de skulle spille sine aller første 5- er kamper, og det mot to gode jenter 9 lag, som allerede har ett års- erfaring fra «stor» bane. Overgangen fra å spille 3- er kamp i en ballbinge, til å spille med både keeper, innkast og corner er en stor overgang. Dette mestret j8 fint, og lærte nok mye fra de ett år eldre jentene. Kampene ble spilt med 2x 15 min, noe som viste seg etter hvert å være nok. Slitne bein ble tyngre og tyngre, men alle sammen stod på til siste slutt.

I disse Korona tider er det ikke lett å få til treningskamper, da lagene ikke får spille utenfor egen kommune. Da er det bra at det i Eiger FK spirer og gror i rekkene så muligheten for internkamper er en god mulighet. Vi krysser alt vi har for at alle lag får mulighet til en tilnærmet «normal» serie i vår og høst sesongen 2021.

Lykke til alle sammen

- HEIA EIGER -

Eiger jenter 12 13 4

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn